DE TASSO-STAF

Hans-TenDam Hans ten Dam is oprichter van het Tasso Instituut. Hij geeft met name in het laatste jaar les en is eindverantwoordelijk voor de opleidingen. Hij is de schrijver van Reïncarnatie: Denkbeelden en Ervaringen (vroeger Ring van Licht ), in het Engels gepubliceerd als Exploring Reincarnation, en van Catharsis en Integratie, in het Engels verschenen als Deep Healing. Hij heeft veel interviews en artikelen over deze onderwerpen gepubliceerd. Hans ten Dam studeerde psychologie en opvoedkunde aan de Universiteit van Amsterdam en heeft een 40-jarige ervaring als managementconsultant. Hij is de grondlegger van de regressie- en reïncarnatietherapie in Nederland. In 1983 gaf hij de eerste, toen nog korte opleiding, in Nederland. Hij leidde veel therapeuten op in binnen- en buitenland. Veel van zijn voormalige studenten hebben inmiddels hun eigen opleidingen. Hij verzorgt regelmatig lessen, workshops en lezingen in landen over de hele wereld. Hij was medeoprichter en erelid van de Braziliaanse vereniging voor reïncarnatietherapie (ABEP-TVP). Hij is gecertificeerd door de International Board of Regression Therapy (IBRT), waar hij lid is van de Advisory Board. Hij was initiatiefnemer en organisator van de World Congresses for Regression and Past-Life Therapists (WCRT) en van de Earth Association for Regression Therapists (EARTh).Hij zit in de redactie van het International Journal of Regression Therapy (JRT).
Marion-Boon Marion Boon geeft les aan de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie. Ze oriënteerde zich op filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, werkte als internationaal secretaresse en had een praktijk als magnetiseur. Na de opleiding regressie- en reïncarnatietherapie bij Hans ten Dam volgde zij trainingen bij diverse specialisten in het vak, waaronder Morris Netherton, Roger Woolger, Michael Newton en Ken Wilber, alsook psychic healings en regeneratietechnieken via de Akademie Modernen Gesundheit in Berlijn.
Marion heeft een internationale praktijk (www.iparrt.nl) en geeft workshops in Spanje, Ierland, Dubai, India en de Verenigde Staten. Zij is vaste docent aan de Engelstalige internationale opleiding van Tasso. Marion legt zich toe op bijzondere toepassingen van technieken uit regressietherapie, de speciale Applicaties in de 'ART Workshops', die voor iedere Tasso-afgestudeerde beschikbaar zijn. Zij zet zich in voor internationale samenwerking tussen professionals, geeft lezingen voor het brede publiek en beginnende therapeuten kunnen bij haar stage lopen. Marion was mede-oprichter van de EARTh Association en het WCRT wereldcongres. Zij is lid van de EARTh College committee, was lid van de Program Committee van WCRT in Nederland, India en Turkije, en wederom voor 2017 in India. Marion is een van de geïnterviewden in de EARTh documentaire film “Why regression Therapy”.
Claudine Claudine Bonnet geeft les aan de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie en is trainer bij Tasso Coaching. Na een korte studie Slavische Talen werkte zij jarenlang bij internationale bedrijven, vooral op commerciële afdelingen. Daarnaast heeft zij diverse bestuursfuncties bekleed bij maatschappelijke instellingen en organisaties. Na cursussen in kinesiologie, Reiki en energetische therapieën heeft zij haar thuis gevonden in de transpersoonlijke regressietherapie. In 2003 is zij afgestudeerd bij Tasso Instituut. Daarna heeft zij diverse nascholingen en Master Classes gevolgd, bij o.a. Morris Netherton, Trishia Caetano en Hans ten Dam, evenals de training ‘Deep Memory Process’ bij Roger Woolger. Zij integreert in haar werk coachingtechnieken en therapeutische technieken en heeft een praktijk voor coaching & therapie in Ermelo.
Ina Ina Wulff is mentor voor de tweedejaars en de derdejaars. Zij coördineert en begeleidt de huiswerkgroepen, de leertherapie en het werken onder supervisie. Ze besloot na 14 jaar werk in het tuincentrum van haar man haar eigen koers te varen en volgde twee jaar de opleiding tot polyenergetisch therapeut. Door de lessen van Nicole van Leeuwen ontdekte zij regressietherapie en stapte over naar Tasso. Zij studeerde in 1999 af. Daarna deed zij nog de Inner Child-opleiding van Trisha Caetano en volgde verscheidene nascholingen, o.a. Life Between Lives bij Michael Newton. Zij heeft een eigen praktijk.
Henriet

Henriët Kornelis doet het opleidingssecretariaat en is mentor voor de eerstejaars studenten. Ze is in 2007 afgestudeerd. Na en tijdens de opleiding regressie- en reïncarnatietherapie bij Hans ten Dam volgde zij lessen bij Trisha Caetano, Pieter Wierenga, Roger Woolger en diverse andere na- en bijscholingen. Daarnaast werkt Henriët bij een groot diagnostisch centrum in Utrecht. 

 


Janine Booij Janine Booij is marketing- en communicatieadviseur bij Tasso en maakt onder andere de digitale nieuwsbrief. Janine haalde haar diploma Transpersoonlijke Regressietherapie bij Tasso in 2011. Ze is gespecialiseerd in lichaamsgerichte technieken. Haar praktijk CoreTouch is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast werkt Janine als zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver.